Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Река обіцяє допомогти у вирішенні питання організації зупинки робочого потягу у мікрорайоні Гурамішвілі міста Карлівка

27 червня 2017 року народний депутат України Андрій Река пообіцяв допомогти вирішити питання організації зупинки робочого потягу у мікрорайоні Гурамішвілі міста Карлівка. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 27 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=494965410835625&id=100009665119783&pnref=story
  • Лист Карлівської міської ради від 6 вересня 2018 року
  • Лист ПАТ
  • Лист Регіональної філії

Результат

Наприкінці жовтня для уточнення статусу обіцянки ми направили запит народному депутату. Зазначимо, що у телефонній розмові з помічником було відмовлено у співпраці з нами.

На початку серпня ми направили запит до Карлівської міської ради. Згідно наданої відповіді міського голови стало відомо, що зупинка робочого потягу у мікрорайоні Гурамішвілі не була облаштована, а стосовно рівня допомоги у вирішенні даного питання народного депутата Андрія Реки інформація у міській раді відсутня.

Для уточнення інформації ми звернулися до Укрзалізниці. У відповіді нас було повідомлено, що в період з червня 2017-го по теперішній час Андрій Река не надсилав звернення з проханням побудувати залізничну платформу для зупинки приміських потягів на 45-му км дільниці колії "Полтава-Лозова" у мікрорайоні Гурамішвілі міста Карлівка.

Пізніше, ми отримали лист від Регіональної філії "Південної залізниці" (місто Харків), в якому також говориться, що народний депутат не звертався з проханням облаштувати вказану зупинку.

Обіцянку вважаємо невиконаною.