Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Усов пообіцяв, що на стадіоні «Спартак» в Кривому Розі будуть облаштовані майданчики для кросфіту та воркауту, а також над глядацькими трибунами – навіс від дощу та сонця

6 червня 2017 року народний депутат України Костянтин Усов пообіцяв, що на стадіоні «Спартак» в Кривому Розі будуть облаштовані майданчики для кросфіту та воркауту, а також над глядацькими трибунами – навіс від дощу та сонця. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 6 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/KomandaUsova/posts/1523595194338207
  • https://www.0564.ua/news/2002647
  • https://www.0564.ua/news/2601188/stadion-spartak-v-krivom-roge-naves-nad-novymi-tribunami-pocti-gotov

Результат

У квітні 2018 року було розпочато реконструкцію стадіону «Спартак» в Кривому Розі.

Реконструкція передбачає перенесення трибун, розрахованих на 4 тисячі осіб, на іншу сторону, а також розміщення над ними спеціального навісу від дощу. Згідно з проектом, на стадіоні будуть побудовані майданчики для занять воркаутом і кросфітом. Також буде облаштовано волейбольний майданчик, з'являться лавочки і урни.

Після закінчення депутатських повноважень ремонт стадіону ще продовжувався. А отже обіцянка отримує статус "Не виконано".

Слід зауважити, що станом на 11 грудня 2019 року ремонт стадіону "Спартак" в Кривому Розі досі відбувається, проте перебуває вже на фінальній стадії.