Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує ліквідувати ринок "Добробут" і будувати на його місці готель

Мер Львова Андрій Садовий пообіцяв ліквідувати ринок "Добробут", що не вписується в архітектурні форми Львова. "Я переконаний, що вже незабаром там будуватимуть готель", - заявив мер.
Архів
Сказано 8 квітня 2011 р.

Джерело

  • http://tv.zik.ua/project/index/25/497
  • http://news.lvivport.com/zhyttja/24310-torgov-ryadi-na-plosh-lipnevy-u-lvov-lkvduvali-ostatochno.html
  • Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури В.Олійника
  • Лист Львівської міської ради від 17.06.2014 р.
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.

Результат

Як повідомили у Львівській міській раді, на земельній ділянці на вул. Старій, 3 (ринок «Добробут») розташовано незавершене будівництво готельного комплексу «Золотий Лев». Відповідно до відкоригованого генерального плану м. Львова масштабу 1:10000, затвердженого ухвалою Львівської міської ради від 30.09.2010 № 3924, вказана територія передбачена для розміщення громадських центрів, комплексів та об'єктів, а саме готельного комплексу. В подальшому використання земельної ділянки передбачається для завершення будівництва готельного комплексу.

Станом на червень 2014 року прокуратурою Галицького району м. Львова розслідується кримінальна справа №181-0287, порушена за фактом самовільного зайняття земельної ділянки службовими особами ЗАТ "Інвестиційно-торгівельна мережа".

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, на кошти Львівської міської ради було побудовано цокольний поверх готельного комплексу "Золотий Лев" на вул. Старій у м. Львові. Рішенням виконавчого комітету від 20 серпня 1999 № 445 дозволено спільному українсько-австрійському підприємству “ГАЛІНВЕСТ“ проектування незавершеної споруди готелю на вул. Старій у Львові під тимчасовий (до появи інвестора, але не більше, ніж на три роки).

Зазначимо, що відповідна заява не є обіцянкою, тому її перенесено до архіву.