Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Усов запевнив, що в 2017 році в Криворізькій міській клінічні лікарні №2 буде встановлено новий ангіограф

20 червня 2017 року народний депутат України Костянтин Усов запевнив, що в цьому році в Криворізькій міській клінічні лікарні №2 буде встановлено новий ангіограф, призначений для проведення рентгенологічних досліджень судин на високому рівні. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 20 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/KomandaUsova/posts/1538001646230895
  • http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20170712_b.html
  • Лист Криворізької міської клінічної лікарні №2

Результат

В липні КМУ ухвалив розпорядження про “Перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання ангіографічного обладнання у 2017 році”. Зокрема, останнім буде забезпечена Криворізька міська клінічна лікарня №2.

У відповідь на наш запит в грудні головний лікар Криворізької міської клінічної лікарні №2 Олександр Світловський повідомив, що закупівлю стаціонарної ангіографічної системи для використання в інтервенційній кардіології та загальній ангіографії за ініціативи та сприяння Костянтина Усова проводив департамент охорони здоров'я Дніпропетровської обласної державної адміністрації. На теперішній час лікарня забезпечила отримання медичного обладнання відповідно до затвердженого розподілу. Наразі триває процедура організації приміщення під його встановлення.