Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв провести громадські слухання з приводу будівництва сміттєпереробного заводу на території ТЕЦ-2

4 червня 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв провести громадські слухання з приводу будівництва сміттєпереробного заводу на території ТЕЦ-2, яка належить місту.
Архів
Сказано 4 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.032.ua/news/1678259
  • https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/1494156247290592
  • https://zik.ua/news/2018/07/07/teo_na_tets2_sadovyy_vdruge_poobitsyav_daty_vidpovid_na_zapyt_nadislanyy_shche_1360951
  • Лист диреатора департаменту з питань поводження з відходами ЛМР
  • https://city-adm.lviv.ua/public-hearings/252117-180718-hromadske-slukhannia-shchodo-budivnytstva-smittiepererobnoho-zavodu-na-vulytsi-plastovii-13
  • https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/252851-usi-proekty-iaki-finansuie-yebrr-vyniatkovo-ekolohichni-miskyi-holova-pro-budivnytstvo-smittiepererobnoho-zavodu
  • Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської МР

Результат

29 червня 2017 року Львівська міська рада ухвалила передачу обласній адміністрації повноваження на вивезення та захоронення ТПВ з території Львова на 2 роки (до 30 червня 2019 року). У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що будівництво сучасного сміттєпереробного заводу відбудеться на території ТЕЦ-2, проектна документація якого наразі находиться в процесі розробки.

Міський голова Львова Андрій Садовий учора, 6 липня 2018 року вдруге пообіцяв журналісту ІА ZIK надати, покриту ореолом таємниці інформацію щодо виготовлення ТЕО для будівництва сміттєпереробного заводу на ТЕЦ-2. За неї з бюджету міста було заплачено фактично 0,5 млн грн, але вона виявилась непотрібною, оскільки ділянка була обрана некоректно і її довелося міняти. Вперше Садовий обіцяв надати відповідь ще чотири місяці тому, у березні 2018 року. Березні та червні минулого року «Львівтеплоенерго» підписало два договори щодо сміттєпереробного заводу без проведення конкурсних торгів. У березні ПАТ «Важпромавтоматика» отримало замовлення на послуги щодо розробки техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) для будівництва сміттєпереробного комплексу за 490 тис. грн, а у червні ПАТ «Харківське котлобудівельне підприємство «Котлоенергопроект» – ще майже 4,95 млн грн на розробку проектної документації для будівництва сміттєпереробного комплексу.

19 липня 2018 року під час засідання сесії прийняли 2 земельні рішення щодо відведення ділянки на вул. Пластовій, 13 під будівництво сміттєпереробного заводу. "Наступний етап — це затвердження документації, у тому числі — на рівні Кабінету Міністрів. Дозвільну документацію, безперечно, видаватиме Державна інспекція архбудконтролю в Києві. Далі — оцінка впливу на навколишнє середовище, буде дуже багато громадських слухань. Перед нами — велика системна праця", — додав Андрій Садовий. Водночас 18 липня 2018 року відбулись громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13.

Враховуючи те, що будівництво сміттєпереробного заводу на території ТЕЦ-2 вже не розглядається, через те, що містом було обрано іншу ділянку для будівництва. На новообраній ділянці були проведені громадські слухання. Обіцянка переноситься до архіву через те, що громадські слухання не проводились через недоцільність будівництва на старій ділянці.