Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко заявив, що забезпечить фінансування ФК «Десна» в розмірі 10 мільйонів гривень на рік

13 червня 2017 року міський голова Чернігова Владислав Атрошенко заявив, що власним коштом забезпечить фінансування ФК «Десна» в розмірі 10 мільйонів гривень на рік.
Архів
Сказано 13 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/vladatroshenko/posts/980136338795064
  • http://val.ua/uk/98842.html
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака

Результат

Станом на 16 листопада 2017 року новий президент ФК "Десна" Володимир Левін під час свого інтерв’ю нагадав про обіцянку міського голови Владислава Атрошенка виділити кошти на футбольний клуб та зауважив: "На даному етапі все фінансування йде тільки за рахунок клубу. Попри те, що мер Чернігова влітку заявляв про допомогу клубу, ніякої підтримки ми не отримали".

У відповідь на це на своїй сторінці у Фейсбук Владислав Атрошенко розмістив пост: "Стосовно позиції чи була колись обіцянка фінансування з міського бюджету приватного клубу можу відповісти по-чоловічи, але поки новому президентові "Десни" я по-дружньому раджу бути виваженішим у його недружніх висловлюваннях".

За інформацією наданою Чернігівською МР від 29 січня 2019 року за рішенням апеляційної комісії атестаційного комітету Федерації футболу України, ФК "Десна" відмовлено у підвищенні класу. Відтак, фінансові гарантії, які влітку 2017 року обіцяв надати міський голова Владислав Атрошенко не знадобились.