Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Молоток пообіцяв допомогти з закупівлею обладнання для відділення бальнеотерапії сумського Центру для учасників бойових дій

14 червня 2017 року народний депутат Ігор Молоток пообіцяв найближчим часом надати допомогу Центру для учасників бойових дій та АТО в Сумах на придбання обладнання для відділення бальнеотерапії. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 14 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.molotok/posts/809088445913801?pnref=story
  • https://prozorro.gov.ua/plan/UA-P-2017-10-23-003277-a
  • https://www.facebook.com/igor.molotok/posts/951124801710164

Результат

5 грудня 2017 року в результаті розмови з директором Центру для учасників бойових дій та АТО в Сумах для придбання обладнання для відділення бальнеотерапії був проведений тендер - назва предмета закупівлі: гідромасажна ванна «Акватракціон» вартістю 618 тис грн. Гроші на ці роботи були виділені за рахунок держсубвенції за сприяння Ігоря Молотка.

Зараз вже завершується тендер на закупівлю гідромасажної ванни, документи знаходяться на завершальному етапі, на розгляді в Державній казначейський службі України.

16 березня 2018 року народний депутат України Ігор Молоток відвідав Центр з надання соціально-медичних, психологічних послуг учасникам АТО та членам їх сімей. За кошти з держбюджету, в кімнату бальнеотерапії була придбана ванна для реабілітації м’язової системи людини, яких в Україні всього чотири.