Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гунчик пообіцяв впровадити проект в прямому ефірі "година з державними службовцями" для чиновників всіх рівнів

20 травня 2017 року голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пообіцяв впровадити проект в прямому ефірі «година з державними службовцями», де представники міністерств та відомств, управлінь, департаментів, служб, голови адміністрацій відповідали на запитання глядачів та звітували у прямому ефірі (відео 30:50-31:16).
Виконано
Сказано 20 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=qs6_UdbKRLM
  • Лист начальника відділу інформаційної політики Світлани Головачук
  • Лист начальника відділу інформаційної політики Волинської ОДА Головачук Світлани
  • https://www.youtube.com/watch?v=WD64XHGXUII
  • https://www.youtube.com/watch?v=BovDaARtaes
  • https://www.youtube.com/watch?v=jqMqaw8SYaU

Результат

За інформацією Волинської ОДА волинські телеканали не підтримують ідею циклу передач за участю посадовців області на безоплатній основі. Разом з тим посадовці, які виступають комплексними спікерами з конкретних тем, відгукуються на запрошення телекомпаній, що працюють на території області та долучаються до тематичних передач або ж надають коментарі для сюжетів. Також робота з телеканалами в формі телепередач на підставі договорів про співпрацю - один з заходів, якиі передбачені в Обласній програмі розвитку медіа-простору Волині та впровадження державної інформаційної політики на 2016-2020 роки, однак у 2017 році, за рішенням сесії обласної ради змінено розпорядника коштів з відділу інформаційної політики ОДА на виконавчий комітет обласної ради.

У рамках циклу телепередач "Про головне з Володимиром Гунчиком", що виходили в ефір упродовж 2017 року з періодичністю раз на два тижні, щодо актуальних питань, громаду інформували керівники структурних підрозділів ОДА та керівництво регіональних представництв центральних відомств, а також голови РДА та представники місцевого самоврядування.

20 лютого 2018 року відділ інформаційної політики Волинської ОДА розпочав проект низки передач "Волинь: АКЦЕНТИ". У рамках передачі, у форматі наживо в соціальних мережах, з представниками виконавчої влади говоритимуть про здобутки, проблеми та відповідатимуть на запитання.