Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Андрієвський планує реконструювати Солом'янський ландшафтний парк

25 березня 2017 року народний депутат України Дмитро Андрієвський повідомив про плани реконструювати Солом'янський ландшафтний парк.
Не виконано
Сказано 25 березня 2017 р.

Джерело

  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/u-solomianskomu-landshaftnomu-parku-v-dbulasia-zagalnom-ska-toloka
  • 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
  • 1
  • http://www.solor.gov.ua/info/0/13394?fbclid=IwAR0TQ-YrS53RuNjmZbSYnP84GXYBJyStHP9_ueNy52nhTf9JL3RbbmluxvI

Результат

Народний депутат України Дмитро Андрієвський неодноразово захищав інтереси мешканців Солом'янського району щодо території Солом'янського ландшафтного парку: направляв запити з проблемних питань забудови ділянки ландшафтного парку.

Згідно з відповіддю від 6 лютого 2018 року Дмитро Андрієвський повідомляє про досягнені результати щодо вирішення питання реконструкції та благоустрою ландшафтного парку у Солом'янському районі м. Києва.

Замовником реконструкції парку визначено комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київський центр розвитку міського середовища». «Київміськрозвиток» провів тендер для визначення підрядної організації по виконанню робіт з реконструкції та благоустрою ландшафтного парку у Солом‘ямському районі (І пусковий комплекс) та уклав договір з переможцем закупівлі.

Наразі на території об'єкта ТОВ «Княжна Либідь» виконує роботи з комплексу протизсувних заходів.

На реконструкцію та благоустрій ландшафтного парку у Солом'янському районі комунальному підприємству «Київміськрозвиток» у 2018 році були передбачені бюджетні асигнування у розмірі 8 466.0 тис. грн. З них було освоєно 4 759,6 тис. грн.

Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2019 рік заплановано виділити на реконструкцію і благоустрій ландшафтного парку 25,4 мли. грн.

Станом на 28 серпня 2019 року реконструкція Солом'янського ландшафтного парку не завершена, роботи досі ведуться. Оскільки народний депутат Дмитро Андрієвський завершив свою роботу у Верховні Раді VIII скликання і не сприяв реконструкції ландшафтного парку, обіцянка отримує статус "не виконано".