Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пашинський обіцяє скласти мандат, якщо підтвердяться звинувачення колег Соболєва та Добродомова в його причетності до корупційних оборудок з нафтопродуктами Кучренка і він програє суд проти Добродомова та Соболєва

20 травня 2015 року народний депутат України Сергій Пашинський пообіцяв скласти мандат, якщо підтвердяться звинувачення колег Соболєва та Добродомова в його причетності до корупційних оборудок з нафтопродуктами Сергія Кучренка.
Архів
Сказано 20 травня 2015 р.

Джерело

  • https://ukr.lb.ua/news/2015/05/20/305564_pashinskiy_podav_sudu_nardepiv.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=1v4Vm09qaCk
  • https://www.facebook.com/dmytro.dobrodomov/posts/1573502669358136
  • https://www.youtube.com/watch?v=YTTU7i-cKEY&t=1s
  • https://www.youtube.com/watch?v=AzhTq9zqWH0&feature=youtu.be
  • http://itd.rada.gov.ua/mps/info/page/8696
  • https://www.youtube.com/watch?v=VOeU6kSAPb0

Результат

У липні 2016 року на засіданні Комітету ВРУ з питань національної безпеки Сергій Пашинський закликав колег зняти з нього всі повноваження у випадку підтвердження фактів обвинувачення (відео:0:30). Навесні 2017-го Вищий спеціалізований суд ухвалив рішення щодо відсутності наклепу на депутата відносно його причетності до корупційних схем (відео).

20 квітня Дмитро Добродомов повідомив про виграний ним суд над Сергієм Пашинським після всіх пройдених інстанцій (відео:28:30).

Станом на кінець квітня парламентарій не склав свій мандат після підтвердження звинувачень щодо його причетності до корупційних оборудок з нафтопродуктами Сергія Курченка.

Проте обіцянка переміщується в архів, оскільки було з'ясовано, що суд не підтвердив факти про які наголошував Дмитро Добродомов, а лише підкреслив, що це особисті судження нардепа на які він має право (відео)