Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Перший заступник голови Комітету з питань економічного розвитку

Тарута пообіцяв, що в рамках проекту «Україна 2030» буде створена електронна платформа, де всі охочі зможуть запропонувати ідеї щодо розвитку країни

27 травня 2017 року народний депутат Сергій Тарута пообіцяв, що в рамках проекту доктрини для підтримки молоді «Україна 2030» буде створена електронна платформа, де всі охочі зможуть її обговорити, розповісти про своє бачення розвитку країни та дати власні рекомендації щодо поліпшення документа. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 29 травня 2017 р.

Джерело

  • http://www.bagnet.org/news/society/332074/sergiy-taruta-zaklikav-ukrayinsku-molod-ne-yihati-z-krayini
  • https://znaj.ua/ru/news/doktryna-taruty-do-2030-goda-predlagaet-realnoe-vydenye-razvytyya-ukrayny---ekspert
  • http://kpi.ua/2018-06-14
  • https://www.ukraine2030.org/

Результат

Станом на 27 травня 2018 року так і не була створена електронна платформа, де всі охочі зможуть запропонувати ідеї щодо розвитку країни в рамках проекту «Україна 2030».

Хоча варто додати, що під час презентацій «Доктрини збалансованого розвитку «Україна 2030», автори зазначили електронну скриньку для зворотнього зв'язку [email protected], однак це не електронна платформа для обговорення.

Однак, вже 14 червня була презентована комунікаційна WEB-платформа Ukraine2030.org (https://www.ukraine2030.org/). Таким чином, обіцянка переміщується з категорії "невиконаних" в розділ "виконано".