Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь обіцяє вже найближчим часом зайнятися питанням незаконного продажу рекреаційних земель в селі Згорани

28 травня 2017 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв вже найближчим часом зайнятися питанням незаконного продажу рекреаційних земель в селі Згорани між великим та малим згоранськими озерами (відео:-14:05). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 28 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.guz/videos/1917011271657962/
  • https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-zemelnu-dlyanku-IDkfB0G.html#06873951da
  • https://www.facebook.com/igor.guz/videos/vb.100000473225561/1949227741769648/?type=2&theater
  • Лист народного депутата Ігоря Гузя від 1 грудня 2017 року
  • Лист депутата Генпрокурору від 20 листопада 2017 року
  • Лист прокуратури Волинської області від 19 грудня 2017 року

Результат

В червні Ігор Гузь повідомив, що цього тижня його помічник Андрій Бокач їздив до Згоран для вивчення питання незаконного продажу рекреаційних земель спільно з депутатським корпусом та місцевою владою (відео:-20:36).

У відповідь на наш запит у грудні депутат повідомив, що ним було направлено звернення генеральному прокурору Юрію Луценку (копія листа додається) з проханням провести перевірку щодо можливих зловживань при продажі земельних ділянок навколо Малого та Великого Згоранських озер та вимогою в разі встановлення порушень покарати винних згідно чинного законодавства.

На початку січня 2018-го помічник депутата Галина Денисюк надала нам копію відповіді прокуратури Волинської області на нещодавне звернення до Генпрокуратури. В останньому мова йшла про те, що кримінальне провадження по факту зловживання службовим становищем посадовими особами Головного управління Держгеокадастру в області та його Любомльському відділі при наданні в оренду п'яти земельних ділянок поблизу озер Велике та Мале Згоранське було розпочато ще в травні минулого року. Оскільки заходи щодо притягнення до відповідальності винних в продажі земель (розпочато кримінальне провадження 13 травня) були вжиті до дати даної нардепом обіцянки (кінець травня), вона переноситься в категорію "архівні обіцянки".