Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко пообіцяв завершити ремонти у казармі третього окремого полку спецпризначення у 2017 році

15 травня 2017 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко пообіцяв завершити ремонти у казармі третього окремого полку спецпризначення у 2017 році. Мова йде про ремонт інженерних систем, заміні дерев’яних вікон та системи опалення. З 2015 року область уже виділила на ремонт казарми близько семи мільйонів гривень.
Виконано
Сказано 15 травня 2017 р.

Джерело

  • https://pravda-kr.com.ua/sotsium/9278-kirovogradskim-spetspriznachentsyam-neobkhidna-dopomoga-oblasnoji-radi-ochilnik-kirovogradshchini-zaklikae-deputativ-vidklasti-politiku.html
  • https://pravda-kr.com.ua/najsvizhishe/9295-tsogo-roku-zavershat-remonti-u-kazarmi-dlya-spetspriznachentsiv.html
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2017/04071710.html
  • http://kavyn.kr.ua/u-kazarmi-tretogo-polku-spetspriznachennja-zakinchujut-remont
  • Лист першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка

Результат

4 липня 2017 року на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко дав доручення начальнику управління капітального будівництва Сергію Проненку завершити ремонт казарми в третьому полку спеціального призначення в серпні 2017 року.

11 вересня 2017 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко повідомив, що реконструкція казарми третього полку спеціального призначення закінчується. До першого жовтня 2017 року казарма має бути передана для відпочинку та відновлення військовослужбовців. На ремонт казарми було витрачено 15 мільйонів гривень.