Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гаврилюк пообіцяв, що до села Крюківщина дорогу буде розширено до чотирьох смуг

11 травня 2017 року народний депутат України Михайло Гаврилюк пообіцяв, що до села Крюківщина дорогу буде розширено до чотирьох смуг (відео: 03:40). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 11 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=b8LZJeEIl9U&app=desktop
  • Лист народного депутата Михайла Гаврилюка від 29 листопада 2017 року
  • Лист Державного агентства автомобільних доріг України від 30 січня 2018 року

Результат

У відповідь на наш запит наприкінці листопада Михайло Гаврилюк повідомив, що в поточному році завдяки його численним зверненням до міністерства інфраструктури та Укравтодору було виділено 9 мільйонів гривень на розширення дороги до села Крюківщина. Завершення робіт планується до кінця поточного року.

У січні ми направили запит по вказаному питанню до міністерства інфраструктури України. Згідно наданої відповіді стало відомо, що ремонт вказаної автомобільної дороги Київське півкільце-Крюковщина-Боярка" завершено у повному обсязі. Окрім того, введено в експлуатацію 4,15 км дороги з розширенням та посиленням дорожнього огляду з 7-8 до 12 метрів.

Обіцянку Михайло Гаврилюк виконав – за його безпосереднього сприяння дорога до села Крюківщина була розширена.