Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яніцький пообіцяв створити сквер для молоді у місті Вараш

12 травня 2017 року народний депутат України Василь Яніцький пообіцяв створити сквер для молоді у місті Вараш Рівненської області, для чого будуть залучені кошти з благодійного фонду (відео: 1:30-2:21).
Архів
Сказано 12 травня 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/BEZ9uLQelMM?t=1m30s
  • 1
  • 1
  • 1

Результат

Згідно листа від 2 квітня 2018 року щодо діяльності народного депутата України Василя Яніцького Вараська міськрада повідомляє, що в 2017 році за підтримки нардепа на території міста Вараша сквер для молоді не створювався.

Згідно з відповіддю від 19 лютого 2019 року народного депутата України Василя Яніцького стало відомо, що створення скверу для молоді у м. Вараш Рівненської області справді планувалось як спільний з молодіжною радою Вараської міської ради Рівненської області проект, фінансування якого попередньо передбачалось за рахунок коштів Благодійного фонду Василя Яніцького «Наш край».

У 2017-2018 роках ідея молодіжного скверу не була реалізована, оскільки для початку будь-яких робіт, в тому числі для їх фінансування, необхідна була проектна документація.

За попередньою домовленістю, ініціативна група молодіжної ради Вараської міської ради Рівненської області зобов’язувалась підготувати відповідний проект, однак цього не відбулось. Жодних інших документів чи будь-яких матеріалів, які могли б бути підтримані і реалізовані народним депутатом України в контексті цієї обіцянки, від молодіжної ради чи інших громадських організацій чи окремих активістів з часу публікації та станом на сьогодні не надходили.

Вказана обіцянка переноситься до розділу "архів" через втрату актуальності у зв’язку із відсутністю предмета обіцянки − наявності підготовленого проекту від молодіжної ради Вараської міської ради Рівненської області чи інших громадських організацій щодо створення скверу для молоді у місті Вараш Рівненської області.