Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яніцький запевнив, що у м. Вараш буде оновлена алея сакур

12 травня 2017 року народний депутат України Василь Яніцький запевнив, що у м. Вараш буде оновлена алея сакур (відео 1:00-1:25).
Виконано
Сказано 12 травня 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/BEZ9uLQelMM?t=1m
  • 1
  • 1
  • http://solydarnist.org/?p=190507

Результат

Згідно листа Вараської міської ради від 2 квітня 2018 року щодо обіцянок народного депутата України Василя Яніцького стало відомо, що в 2017 році за підтримки народного депутата роботи з оновлення алеї сакур на території міста Вараша не проводились і не планувались.

Згідно з відповіддю від 24 вересня 2018 року нардеп Василь Яніцький повідомив щодо оновлення алеї сакур у м. Вараш Рівненської області:у зв’язку з особливостями кліматичних та погодних умов контроль стану висаджених сакур та роботи з догляду за ними здійснюються систематично та перебувають на особистому контролі депутата.

Так, перші 39 дерев японської вишні за рахунок особистих коштів (Благодійний фонд Василя Яніцького «Наш край») нардеп подарував місту Вараш до дня відзначення його 39-річчя. Пізніше, у 2014 році, було досаджено ще 5 сакур. Обіцяні роботи з оновлення алеї продовжились і напередодні відзначення 45-річчя міста, - 14 вересня 2018 року за сприяння нардепа Яніцького було висаджено ще 10 молодих саджанців сакури.

Через систематичне сприяння народного депутата оновленню алеї сакур в місті дана обіцянка отримує статус "виконано".