Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко пообіцяв вирішити проблему заборгованості із зарплати на ПАТ «Черкасиобленерго»

10 травня 2017 року голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко пообіцяв допомогти працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» в вирішенні питання заборгованості із заробітної плати, яка виникла через борг ВАТ «Азот» за електроенергію перед підприємством. За словами голови ОДА, співробітники не отримують заробітну плату вже чотири місяці.
Виконано
Сказано 10 травня 2017 р.

Джерело

  • http://ck-oda.gov.ua/pryama-mova-yurij-tkachenko-pro-aktualne-22/
  • http://infomist.ck.ua/cherkasyoblenergo-shho-mayemo-shho-vyrishyly-shho-vzhe-zrobyly/
  • http://provce.ck.ua/strajk-pryzupyneno-holova-pravlinnya-cherkasyoblenerho/
  • Лист від Департаменту містобудування, архітектури, будівництва і житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації
  • Лист від Департаменту соціального захисту Черкаської обласної державної адміністрації

Результат

23 червня 2017 року на сесії Черкаської облради голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук повідомив, що на погашення заборгованості із зарплати направлено 36 млн грн.

5 жовтня 2017 року в Департаменті містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА нам повідомили, що заборгованість по зарплаті працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» погашена. Цю ж інформацію нам підтвердили в Департаменті соціального захисту Черкаської ОДА. Станом на 1 вересня 2017 року заборгованість із зарплати погашена, таким чином обіцянку - виконано.