Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жолобецький запевнив, що сприятиме вирішенню питання транспортного сполучення до мкр Матвіївка

13 травня 2017 року народний депутат України Олександр Жолобецький запевнив, що сприятиме вирішенню питання транспортного сполучення до мкр Матвіївка, а саме - запуск автобусів великої місткості або знаходження найбільш оптимального варіанту для людей з уже наявними маршрутами. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 13 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/aleksandr.zholobetskyy/posts/1302772129837266?pnref=story
  • https://mkrada.gov.ua/news/6586.html
  • https://mkrada.gov.ua/news/5628.html
  • 1
  • 3
  • 4

Результат

11 грудня 2017 року заступник міського голови Юрій Степанцеь розповів, що незабаром має покращитися ситуація з пасажирськими перевезеннями до мкр. Матвіївка.По Матвіївці ситуація має змінитися протягом цього тижня. Підприємству «Євротранстехсервіс», яке обслуговує даний маршрут, з вересня не виплачувалась компенсація за перевезення пільгових пасажирів. Тому підприємство пішло на скорочення кількості автобусів великої місткості, воно поставило на маршрут маленькі автобуси. Цього тижня з ними мають розрахуватися за перевезення пільгових пасажирів. І вони збільшать кількість великих автобусів на цьому напрямку, - сказав Юрій Степанець.

За його словами, до вересня кошти, що передбачалися у бюджеті на виплату компенсації за перевезення пільговиків, були вичерпані. Тому не було можливості компенсувати кошти перевізникам. Однак депутати нещодавно перерозподілили бюджетні кошти, виділивши гроші на вказані цілі.

А також, народний депутат України Олександр Жолобецький численно звертався до Миколаївської міськради щодо надання мешканцям мкр. Матвіївна належної якості обслуговування з боку підприємств - перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та обмеження швидкості руху біля зупинки громадського транспорту по вул. Силікатна, 9. У відповідь міська влада повідомила, що Управлінням транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікація Миколаївської міської ради підготовлено відповідний пакет документів зокрема щодо необхідності влаштування пристроїв примусового зниження швидкості біля зупинки громадського транспорт) по вул. Силікатна. 9. Погоджено його на профільній депутатській комісії та направлено до юридичного департаменту Миколаївської міської ради для подальшого розгляду.

Після проходження визначених законодавчо погоджень, проект рішення буде представлено на розгляд засідання виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Однак місцева влада не надала інформацію стосовно сприянню депутата вирішення питання транспортного сполучення в мкр Матвіївка.