Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка заявив, що у Львівській області буде функціонувати сміттєпереробний завод

21 квітня 2017 року відбулося підписання меморандуму між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та органами місцевого самоврядування щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті Львові, який підписаний на 2-річний термін та визначає чіткі кроки, часові межі та фінансові ресурси врегулювання сміттєвої проблеми. Голова Львівської ОДА Олег Синютка наголосив, що відповідно підписаного меморандуму у Львівській області буде функціонувати сміттєпереробний завод, який прийматиме ТПВ із населених пунктів області та з міста Львова.
Архів
Сказано 21 квітня 2017 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=27222
  • http://gazeta.lviv.ua/2018/01/30/chervonograd-shukatime-investora-dlya-budivnictva-smittyepererobnogo-zavodu/
  • Лист Львівської ОДА від 5 червня 2019 року

Результат

30 січня 2018 року на засіданні сесії Червоноградської міської ради депутати ухвалили рішення оголосити конкурс на інвестора для проведення будівництва сміттєпереробного заводу.

За інформацією Львівської ОДА від 5 червня 2019 року, було проведено в 2017 році конкурс з вибору інвестора для будівництва та експлуатації сміттєпереробного комплексу, за результатами якого було визначено трьох переможців ТзОВ "Інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК", ТзОВ "Глассворк технолоджі", ТзОВ "Вейст Менеджмент Системс". Відомостей про стан реалізації будівництва у відповіді на інформаційний запит не значиться.

Аналогічну обіцянку вже зафіксовано в базі "Слово і Діло".