Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв відкрити аптеку для громадян у мікрорайоні Велика Балка

11 березня 2017 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович пообіцяв відкрити аптеку для громадян у мікрорайоні Велика Балка.
Виконано
Сказано 11 березня 2017 р.

Джерело

  • http://fakel.kr.ua/index.php/suspilstvo/26447-dialoh-vlady-i-hromady-u-kropyvnytskomu-andrii-raikovych-zustrivsia-z-meshkantsiamy-velykoi-balky
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади (м. Кропивницький)
  • Лист т.в.о. начальника управління Л. Потоцька
  • https://www.facebook.com/andriy.raykovich/posts/1067559743599108

Результат

Станом на 13 вересня 2017 року, за інформацією заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, аптеку у мікрорайоні Велика Балка не відкрито. Проблема полягає у приміщенні. Міська влада зверталась до керівників мереж аптечних пунктів, що розташовані у різних районах міста, але зворотніх листів так і не отримала. При цьому, мер та його команда й надалі шукатимуть можливості для відкриття аптеки. І коли з'явиться відповідне приміщення, то мешканці мікрорайону Велика Балка отримають аптеку.

За інформацією наданою міською радою від 5 квітня 2019 року протягом минулого року досліджувалося питання доцільності та економічного обґрунтування відкриття аптеку у віддалених районах міста. Була створена комісія яка обговорювала питання прибудови приміщення або розміщення аптечних пунктів у будівлях торгівельних комплексів. За результатами проведеної роботи було складено бізнес-план та розрахована потреба у фінансах у разі відкриття аптек. Проте такі аптеки потенційно нерентабельні. Окрім того існує дефіцит кваліфікаційних кадрів та значні капіталовкладення. Тому на даний час питання знаходиться у стадії опрацювання.

24 січня 2020 року Андрій Райкович повідомив про відкриття аптек на Великій Балці і Старій Балашівці.