Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови комітету з питань аграрної та земельної політики

Рудик запевнив, що готовий брати участь у мирній акції протесту під НКРЕКП щодо погашення заборгованості із зарплати перед працівниками «Черкасиобленерго»

19 квітня 2017 року народний депутат України Сергій Рудик, заявив, що готовий брати участь у мирній акції протесту з ініціативи працівників ПАТ "Черкасиобленерго" під НКРЕКП доки Комісія не внесе зміни в алгоритм виплат і буде достатньо коштів для погашення заборгованості по зарплаті робітникам.
Виконано
Сказано 19 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/serhiy.rudyk.3/posts/647175242136739
  • http://vycherpno.ck.ua/pratsivniki-pat-cherkasioblenergo-zajnyali-budivlyu-nkrekp/
  • https://www.facebook.com/serhiy.rudyk.3/posts/665363946984535

Результат

30 травня 2017 року працівники ПАТ "Черкасиобленерго" зайняли будівлю Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, де проходило засідання з питання виплати боргів по зарплаті. Народний депутат Сергій Рудик повідомив, що разом з трудовим колективом й профспілкою ПАТ "Черкасиобленерго" перебував в НКРЄ. Станом на 30 травня 2017 року, сума заборгованості за 5 місяців становить понад 130 млн. грн. На засіданні НКРЕКП було прийнято рішення, що від 30 травня всі надходження від Азоту (сума загального боргу якого складає близько 1,5 млрд. грн), з моменту його запуску, надходитимуть на поточний рахунок ПАТ "Черкасиобленерго", тобто на зарплату працівникам. В грошовому еквіваленті це дозволить до 5-го липня виплатити 50 млн.боргів по з/п, а якщо Черкаська міськрада погодиться заплатити Азоту кошти за користування очисними спорудами за рік наперед - всі 80 млн.

ВИСНОВОК: Сергій Рудик брав участь у мирній акції протесту в приміщенні НКРЕКП щодо погашення заборгованості із зарплати перед працівниками «Черкасиобленерго».