Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко запевняє, що будівництва Льодового палацу на території Прирічкового парку в Полтаві не буде, якщо громадськість виступить проти

19 квітня 2017 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко запевнив, що будівництва Льодового палацу на території Прирічкового парку в Полтаві не буде, якщо громадськість буде проти або проект порушуватиме містобудівні норми. Нагадаємо, Льодовий палац — ініціатива Федерації хокею Полтавської області, керівником якої є Валерій Головко. Громадські активісти проти цієї ініціативи. За їхніми словами, ця прибережна зона є рекреаційною, тож виникає багато питань з приводу доцільності зведення Льодового палацу саме на території найбільшої зеленої зони в місті.
Архів
Сказано 19 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko/posts/1316115371808438
  • http://poltava.to/project/2241/
  • http://bastion.tv/news/budivnictvo-lodovogo-palacu-v-misti-zamist-parku-pogodili/
  • Лист Полтавської міської ради від 19 вересня 2018 року
  • https://www.president.gov.ua/documents/762019-26274

Результат

24 березня 2017 року проект рішення «Про розроблення детальних планів територій», в межах якого планується розробка проекту території вздовж Ворскли ухвалили.

Зазначимо, там Федерація хокею висловила бажання збудувати Льодовий палац.

Станом на 19 вересня 2018 року звернень щодо отримання містобудівних умов та обмежень на території Прирічкового парку управління з питань містобудування та архітектури не надходило.

15 березня 2019 року президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Валерія Головка з посади голови Полтавської обласної державної адміністрації. Оскільки у Валерія Головка більше немає повноважень для виконання цієї обіцянки, публікація перенесена в архів.