Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук запевнив, що не буде звільняти Мартинюка з посади

30 березня 2017 року депутати міської ради проголосували протокольне рішення: рекомендувати звільнити з посади начальника управління освіти міськради. Чернівецький міський голова Олексій Каспрук запевнив, що не буде звільняти Мартинюка з посади начальника управління освіти Чернівецької міськради. Нагадаємо, що 19 березня 2017 року Каспрук тимчасово відсторонив начальника управління Сергія Мартинюка від виконання посадових обов’язків через хабар одного із підлеглих.
Виконано
Сказано 30 березня 2017 р.

Джерело

  • https://pogliad.ua/news/chernivtsi/kaspruk-ne-bude-zvilnyati-martinyuka-bo-ce-protizakonno-329874
  • https://pogliad.ua/news/chernivtsi/golovnogo-osvityanina-chernivciv-timchasovo-vidstronili-vid-vikonannya-obovyazkiv-328722
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Паскар Олександра Євгеновича
  • https://molbuk.ua/chernovtsy_news/139266-chernivecka-miskrada-rekomenduye-kaspruku-vidstoronyty-vid-roboty-golovnogo-osvityanyna-i-dyrektora-liceyu-4.html
  • http://osvita.cv.ua/pro-nas/sample-page/

Результат

Станом на 17 серпня 2017 року начальник управління освіти Мартинюк не звільнений та підстав для його звільнення немає. Наразі проводиться розслідування за фактом отримання хабара та відсторонення Мартинюка від виконання службових повноважень.

23 листопада 2017 року Чернівецька міська рада підтримала пропозицію щодо відсторонення начальника управління освіти та директора ліцею №4 з посади.

Станом на 20 березня 2018 року Управління освіти Чернівецької МР продовжує очолювати Мартинюк Сергій Васильович. Він не був звільнений та продовжує виконувати свої службові обов'язки.