Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв капітально відремонтувати площу Кірпи

3 березня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв капітально відремонтувати площу Кірпи (відео 32:15-32:45).
Виконано
Сказано 3 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Q9UCxMQMWX0
  • https://www.youtube.com/watch?v=1GEdxE-omEA
  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/v-uzhgorodi-pochynayetsya-rekonstruktsiya-ploshhi-georgiya-kirpy-oblashtovuvatymut-krugovyj-ruh/
  • https://www.youtube.com/watch?v=SreURW15mJk
  • https://karpatnews.in.ua/news/149300-vidremontovana-ploshcha-u-vodi-video.htm

Результат

Богдан Андріїв повідомив, що станом на 10 листопада 2017 року триває другий етап робіт по реконструкції площі Кірпи, що передбачає облаштування кругового руху на площі та тротуарів вздовж неї.

Станом на 5 липня 2018 року реконструкція площі Кірпи знаходиться на завершальному етапі (відео).

Станом на 18 липня 2018 року ремонтні роботи на площі Кірпи завершені. Демонтували прибардюрну частину, зняли асфальтобетонне покриття, відновили його та виклали нові тротуари. Також змінили схему руху та нанесли розмітку.

Але є проблеми з зливостоками, після кожного дощу тут збираються калюжі, і вода стоїть по декілька днів, скаржаться ужгородці. У міській раді кажуть, що ремонт площі завершений, він виконаний якісно, однак залишаються тільки формальності, а саме прийняти виконання робіт та здали об'єкт в експлуатацію. Враховуючи те, що міський голова обіцяв капітально відремонтувати площу, зі своїм завданням він впорався і обіцянка отримує статус виконаної (відео).