Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв розвивати систему відеонагляду у місті

3 березня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв запевнив, що буде розвивати систему відеонагляду в Ужгороді.
Виконано
Сказано 3 березня 2017 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/v-uzhgorodi-prezentuvaly-mozhlyvosti-suchasnoyi-systemy-videosposterezhennya/
  • https://www.youtube.com/watch?v=1GEdxE-omEA
  • Лист заступника міського голови Ігоря Фартушка
  • Лист Ужгородської МР від 17 жовтня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 3 червня 2020 року

Результат

За інформацією наданою Ужгородською міською радою від 3 червня 2020 року в місті наразі встановлено 164 камери відеоспостереження. Планується у поточному році під'єднати ще 80 камер відеонагляду.

Враховуючи, що в Ужгороді останні роки системно встановлювались камери відеоспостереження, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

За інформацією Ужгородської міськради від 17 жовтня 2019 року, в систему відеоспостереження міста входить 90 камер відеонагляду. В поточному році було придбано 44 відеокамери, загальною вартістю 803,0 тис. гривень, з яких 15 камер наразі встановлено.

Станом на 6 грудня 2018 року в систему відео нагляду міста входить 75 відеокамер. Серверне обладнання системи розташоване в будівлі Ужгородської МР у 2018 році було встановлено 41 камеру.

10 листопада 2017 року відповідаючи на запитання журналістів про систему відеонагляду у місті міський голова повідомив: "Раніше міська рада витрачала близько 800 тисяч гривень за обслуговування компанії, яка надавала послуги через мережу відеоспостереження в нашому місті. Використовувалось близько 45 камер відеонагляду. Зваживши ці витрати ми прийняли рішення, за власні кошти збудувати мережі й підключити до неї наявні камери та ті, які знаходяться у власності інших суб'єктів господарювання. Після проведення конкурсу фірма закінчила роботи по облаштуванню мережі. Наразі триває підключення відеокамер, а у відремонтованому приміщенні ужгородської міської ради будуть знаходитись сервери, де буде вся інформація" (відео 43:10-45:05).