Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв привести до ладу всі відділення міської дитячої лікарні

19 березня 2017 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв привести до ладу всі відділення міської дитячої лікарні, а саме провести ремонт.
Виконано
Сказано 9 березня 2017 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/miska-dytyacha-likarnya-z-onovlenym-viddilennyam-zahvoryuvan-organiv-dyhannya/
  • https://rada-uzhgorod.gov.ua/v-uzhgorodskij-miskij-dytyachij-likarni-kapitalno-remontuyut-viddilennya-molodshogo-dytynstva/
  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/zavershuyetsya-remont-drugogo-poverhu-dytyachoyi-likarni-v-uzhgorodi/
  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/nove-suchasne-obladnannya-peredaly-uzhgorodskij-dytyachij-likarni/
  • https://rada-uzhgorod.gov.ua/miskyj-golova-bogdan-andriyiv-oglyanuv-yak-provely-remont-na-drugomu-poversi-dytyachoyi-likarni/
  • https://rada-uzhgorod.gov.ua/novu-ogorozhu-parku-laudona-bilya-miskoyi-dytyachoyi-klinichnoyi-likarni-iz-mini-skulpturkoyu-zasnovnyka-tsiyeyi-zbirky-ekzotiv-prezentuvaly-v-uzhgorodi/
  • http://www.golos.com.ua/news/80226
  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/miskyj-golova-bogdan-andriyiv-zustrivsya-iz-getmanom-krayu-vysochyna-chlenom-parlamentu-cheskoyi-respubliky-yirzhi-begounekom/
  • https://www.youtube.com/watch?v=VoxY9_5gpns

Результат

Станом на 4 серпня 2017 року у міській дитячій клінічній лікарні в Ужгороді проводять капітальний ремонт відділення молодшого дитинства на другому поверсі. Із міського бюджету на це наразі виділили 1 мільйон 250 тисяч гривень.

Станом на 19 жовтня 2017 року наближається до завершення капремонт відділення молодшого дитинства на другому поверсі міської дитячої клінічної лікарні в Ужгороді. За словами головного лікаря медзакладу Ігоря Гавриловича, майстри якісно виконують роботу, нарікань нема. Богдан Андріїв у розмові з Ігорем Рошком зазначив, що наступного року планується виділити кошти і на ремонт першого поверху лікарні.

1 лютого 2018 року Ужгородська міська дитяча лікарня отримала нове обладнання. За кошти міського бюджету, а це 150 тисяч гривень, закупили електроенцефалограф. Допомогу у 20 тисяч гривень надали і представники Пріорату Закарпаття Ордену Госпітальєрів Св. Іоанна Ієрусалимського, Лицарів Мальти.

У 2016 році провели капремонт третього поверху міської лікарні – відділення захворювань органів дихання. У 2017-му році вдалося відремонтувати другий поверх. Станом на березень 2018 року оновлені комфортні приміщення, меблі, обладнання. "Цього року у планах – ремонт першого поверху будівлі", - казав міський голова Богдан Андріїв.

4 травня 2018 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що капітальний ремонт міської дитячої лікарні буде повністю завершений у 2018 році.

30 липня 2018 року дитяча лікарня отримала від благодійників нове устаткування, а саме два мультифункціональні апарати для фізіотерапії. Один із нових апаратів працюватиме у фізіотерапевтичному кабінеті стаціонару міської лікарні, другий -- у реабілітаційному відділенні для діток, які проходять там оздоровлення і лікування.

Станом на 27 вересня 2018 року відремонтований за кошти міського бюджету Ужгорода другий поверх дитячої лікарні, зроблено ремонт і на третьому поверсі за кошти субвенції з держбюджету та співфінансування з міської казни. Ремонтні роботи в одному крилі першого поверху за кошти благодійний фонду Viza з використанням коштів чеської глави, ремонт іншої частини фінансують із бюджету Ужгорода.

Станом на 19 грудня 2018 року усі стаціонарні відділення Ужгородської міської дитячої лікарні – з капітальним ремонтом. Враховуючи те, що фактично закінчилось оновлення всіх стаціонарних відділень цього медичного закладу, обіцянка отримує статус виконаної (відео).