Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань правоохоронної діяльності

Арешонков запевнив, що у випадку створення комунального підприємства ОТГ Олевського району, він буде допомогати з отриманням ліцензії на видобуток бурштину

1 квітня 2017 року народний депутат України Володимир Арешонков пообіцяв допомогти отримати ліцензію на видобуток бурштину комунальному підприємству об'єднаної територіальної громади Олевського району, якщо таке буде створено. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 1 квітня 2017 р.

Джерело

  • http://www.zhitomir.info/news_164761.html
  • Лист народного депутата Володимира Арешонкова від 18 вересня 2017 року
  • https://lb.ua/society/2018/08/01/404161_dike_polissya_chi_minula_burshtinova.html
  • Лист народного депутата від 9 листопада 2018 року

Результат

Наприкінці вересня Володимир Арешонков надав нам відповідь щодо стану виконання обіцянки допомогти отримати ліцензію на видобуток бурштину комунальному підприємству об'єднаної територіальної громади Олевського району, якщо таке буде створено. За його словами, у травні на сесії Житомирської облради було прийнято рішення створити комунальне підприємство «Надра Житомирщини». На даний час останнє перебуває на етапі отримання ліцензії.

У лютому 2019 року було призначено тимчасового виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Надра Житомирщини».

Враховуючи, що Володимир Арешонков активно допомагав створити комунальне підприємництво для видобутку бурштину, та отриманню ліцензії для цієї мети, обіцянка отримує статус "виконано".