Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полторак планує у 2017 році в Одесі завершити ремонт гуртожитку для військовослужбовців

30 березня 2017 року міністр оборони України Степан Полторак заявив, що планує у 2017 році завершити ремонт гуртожитку в Одесі для розміщення 400 військовослужбовців (відео 21:25). Нагадаємо, 17 березня міністр оборони відвідував Газовий провулок Одеси, де будують гуртожиток для контрактників ВМС України. У майбутньому в гуртожитку планується розмістити 380 військовослужбовців.
Не виконано
Сказано 30 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=T8h99vmYAUY
  • https://www.unian.ua/society/1829064-poltorak-doruchiv-priskoriti-budivnitstvo-viyskovogo-mistechka-vms-v-odesi.html
  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/do-kincya-roku-v-odesi-planuyut-vvesti-v-ekspluataciyu-gurtozhitok-pokrashenogo-tipu-dlya-blizko-350-vijskovosluzhbovciv-sluzhbi-za-kontraktom-vms-zsu
  • http://www.mil.gov.ua/news/2018/03/13/do-kinczya-roku-v-odesi-planuyut-vvesti-v-ekspluatacziyu-gurtozhitok-pokrashhenogo-tipu-dlya-blizko-350-kontraktnikiv-vms-zsu/

Результат

Станом на березень 2018 року у Газовому провулку в Одесі неподалік від Західної військово-морської бази триває реконструкція шестиповерхого гуртожитку. У Міноборони планують, що до кінця 2018 року близько 350 контрактників плавскладу ВМС України зможуть заселитися у новий гуртожиток.

Варто зазначити, будівлю колишнього лабораторного комплексу Мінінфраструктури прийняли до сфери управління Міноборони у 2016 році. Одразу ж було розроблено проект реконструкції споруди під гуртожиток покращеного типу, яким передбачено спорудження блок-секцій для проживання шести військовослужбовців у двох кімнатах.