Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кривохатько пообіцяв зробити все, щоб повернути забрану Держгеокадастром Запорізької області землю ГО «Товариство огородників»

14 березня 2017 року народний депутат України Вадим Кривохатько пообіцяв зробити все, щоб повернути «забрану для АТОшників» Держгеокадастром Запорізької області землю ГО «Товариство огородників». Депутат має намір для вирішення вказаного питання організувати мітинг, виступити з трибуни Верховної Ради, та зустрітися з в.о.голови Держгеокадастру Олегом Цвяхом. За словами нардепа, в Запорізькій області процвітають корупційні сфери в земельній сфері. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 14 березня 2017 р.

Джерело

  • http://www.vv.com.ua/zaporozhskij-nardep-vyvedet-ljudej-na-miting-i-budet-zhech-shiny
  • http://timez.com.ua/061-society/vosstanie-v-zaporozhe-agrarii-protiv-zemelnogo-bespredela-oblastnoj-vlasti.html
  • http://www.krivohatko.com/diyalnist/robota-z-vibortsyami/detail.php?ID=928

Результат

23 березня 2017 року під стінами ГУ «Держгеокадастру» в Запорізькій області пройшов мітинг аграріїв. Люди вимагали передати законодавче право розпоряджатися землями місцевим адміністраціям, мітингувальники обурені питанням надання у власність земельних ділянок учасникам АТО без узгодження сільськими радами, в результаті чого виникають конфлікти місцевого населення з бійцями.

9 червня за сприяння вадима Кривохатька ГО «Товариство огородників» таки вдалося відстояти свою землю. Варто зазначити, що депутат особисто зустрічався з керівницом Держгеокадастру в Запорізкій області, головою служби в Києві та звертався до Президента України.

ВИСНОВОК: за сприяння Вадима Кривохатька забрана Держгеокадастром Запорізької області земля була передана у власність ГО «Товариство огородників».