Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Купрій пообіцяв сприяти будівництву в Черкасах сміттєпереробного заводу

27 березня 2017 року народний депутат Віталій Купрій пообіцяв сприяти будівництву в Черкасах сміттєпереробного заводу. СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 27 березня 2017 р.

Джерело

  • http://www.ukrop.com.ua/uk/news/regional/5343-u-cherkasakh-vitaliy-kupriy-proviv-zustrich-iz-kerivnitstvom-mista-ta-oblasti
  • http://chmr.gov.ua/myrada/html/247892.php?id=247892
  • https://itd.rada.gov.ua/mps/info/expage/18111/9
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=18111&SKL=9

Результат

23 листопада 2017 року Черкаська міська рада погодила проект Інвестиційного договору про будівництво заводу з комплексної переробки твердих побутових відходів у місті Черкаси.

Станом на 29 липня 2019 року за даними сайту ВРУ відповідних запитів чи законодавчих ініціатив народного депутата щодо будівництва сміттєпереробного заводу в місті Черкасах не знайдено. Можна зробити висновок, що сприяння народного депутата не було.

Обіцянка отримує статус "не виконано". Статус обіцянки може бути змінений за умови надання народним депутатом доказів виконання даної обіцянки.