Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельниченко запевнив, що підтримає законодавчу ініціативу колеги Ігоря Попова щодо подання е-декларацій колишніми президентами, міністрами та народними депутатами

23 березня 2017 року народний депутат України Володимир Мельниченко запевнив, що підтримає законодавчу ініціативу колеги Ігоря Попова щодо подання електронних декларацій колишніми президентами, міністрами та народними депутатами (відео:07:43). Зазначимо, сьогодні член радикальної фракції під час внесення поправок до проекту закону №6172 «Про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» зняв з розгляду відповідну поправку та пообіцяв розробити окремий законопроект, який зобов'яже відкрити свої статки громадськості колишніх представників влади.
Архів
Сказано 23 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=2LLl5HW0rP0&feature=player_embedded
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=18042&SKL=9
  • https://espreso.tv/news/2018/04/04/profilnyy_komitet_rekomenduye_radi_skasuvaty_e_deklaruvannya_dlya_gromadskykh_aktyvistiv
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61668

Результат

У квітні 2018 року на засіданні Комітету ВРУ з питань запобігання корупції депутати обговорили проект закону № 6399 щодо декларування колишніх президентів. Зазначимо, вказаний законопроект розробив Вадим Кривохатько.

Станом на липень Ігор Попов не зареєстрував в парламенті законопроект щодо подання електронних декларацій колишніми президентами, міністрами та народними депутатами.

Обіцянка переноситься в категорію "архівні обіцянки", оскільки ВРУ так і не голосувала за відповідний проект закону.