Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Заступник голови Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Королевська пообіцяла, що «Опозиційний блок» не братиме участі в голосуванні, поки парламент не розпочне розгляд пакету соціальних законопроектів

22 березня 2017 року народний депутат Наталія Королевська пообіцяла, що «Опозиційний блок» не братиме участі в голосуванні до того часу, поки парламент не розпочне розгляд пакету соціальних законопроектів, спрямованих на реальну підтримку і захист людей. Нардеп наполягає на включенні до порядку денного питання підвищення соціальних стандартів, мораторію на збільшення пенсійного віку і страхового стажу, соціального захисту переселенців і мирних жителів, які постраждали в результаті бойових дій.
Виконано
Сказано 23 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/nataliya.korolevskaya/videos/1014451291988104/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=11352

Результат

Пленарне засідання 23 березня 2017 року розпочалось з розгляду законопроекту №2481 «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» (щодо отримання комунальних послуг)», який в результаті було ухвалено в цілому. Як сказано у пояснювальній записці, документ має на меті усунення дискримінаційної складової у наданні житлово-комунальних послуг внутрішньо-переміщеним особам. Фракція «Опозиційного блоку» підтримала це рішення.

Додамо, що після заяви Наталії Королевської, оголошеної на пленарному засіданні напередодні, «Опоблок» не брав участі у голосуваннях.

ВИСНОВОК: «Опоблок» почав брати участь у голосуваннях з початком розгляду пакету соціальних законопроектів.