Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв відновити об'єкти благоустрою у центрі міста

3 березня 2017 року міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв відновити об'єкти благоустрою у центрі міста, а саме ремонт тротуарів та пішохідних переходів та фасадів будинків поруч з обласною державною адміністрацією по вул. Грушевського (відео 00:30-00:57).
У процесі
Сказано 3 березня 2017 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=L24m8W6wT1Y
  • http://rada.te.ua/novyny/61862.html
  • Лист заступника міського голови
  • Лист Тернопільської міської ради від 6 грудня 2019 року
  • Лист Тернопільської міської ради від 23 липня 2020 року
  • Лист Тернопільської міської ради від 29 березня 2021 року

Результат

Редакція ІА «Слово і діло» направила запит для доступу до публічної інформації по зазначеному питанню.

29 березня 2021 року Тернопільська міська рада повідомила, що у 2020 році виконувались роботи з влаштування світлофорного об'єкта на вулиці Крушельницькій (поруч з вулицею Грушевського), на цій ділянці був проведений ремонт тротуарів з влаштуванням пандусів для людей з обмеженими можливостями. У поточному році до титульного списку з капітального ремонту тротуарів включено два об'єкти, які розташовані поблизу ОДА на вулиці Грушевського. При виділенні відповідних коштів, роботи будуть виконані в повному обсязі.

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

23 липня 2020 року Тернопільська міська рада повідомила, що проводилась реконструкція площі С. Бандери та вулиці С. Крушельницької, що знаходяться неподалік будівлі обласної державної адміністрації. Проте, ремонт на зазначеній Сергієм Надалом вулиці Грушевського не проводився.

За інформацією Тернопільської міської ради від 6 грудня 2019 року, проводилися роботи з відновлення об'єктів благоустрою в центральній частині міста в період 2017-2019 роках. Перелік об'єктів, на яких було проведено роботи, зазначено у листі.

Станом на 19 жовтня 2017 року центральній частині міста – від Катедри до пам’ятника Івану Франку завершилися роботи з капітального ремонту двору, тротуару та проїжджої частини. Як розповідає очільник Тернополя Сергій Надал, окрім комплексної реконструкції території в одному з прилеглих будинків, зокрема на вул. Сагайдачного,8 оновлюють фасад. Під час реконструкції підрядниками відремонтовано проїжджу ділянку, тротуари для пішоходів від вул. Листопадової до вул. Гетьмана Сагайдачного (поблизу Архикатедрального собору) та до Театрального майдану, влаштовано додаткові місця для паркування транспортних засобів. Паралельно проведено капітальний ремонт системи теплопостачання на вказаній ділянці та замінено інженерні комунікації.

За інформацією Тернопільської міської ради у 2018 році у центральній частині міста здійснено капітальний ремонт тротуарів на вул. Камінна та на дамбі Тернопільського ставу по вул. Руській (з обох сторін).