Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє здійснювати протекцію підприємств харчової промисловості запорізького регіону

Міський голова Запоріжжя Олександр Сін заявив, що буде здійснювати протекцію підприємств харчової промисловості запорізького регіону. "Всі торгові мережі іногородні, немає великої оптової ланки, ослаблені позиції місцевих харчовиків. Тому ми будемо підтримувати підприємства харчової промисловості запорізького регіону, будемо сприяти оптовим компаніям. Я буду перешкоджати видачі будь-яких дозволів на виїзну торгівлю всім іногороднім бізнесам в цьому напрямку.
Виконано
Сказано 23 березня 2011 р.

Джерело

  • http://openzp.org/blog/puls-goroda/390.html
  • Лист першого заступника мера Запоріжжя Д.О.Свіркіна від 20 липня 2012 року
  • Лист заступника міського голови В.Г. Еделєва

Результат

Згідно з листом першого заступника мера Запоріжжя Д.О.Свіркіна від 20 липня 2012 року, в місті на постійній основі реалізується проект "Купуй Запорізьке", в якому бере участь два десятки фірм. Постійно проходять ярмарки - більше 62 за останні 15 місяців. Крім того, влада протегує свого виробника в інших областях.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 23 лютого 2015 року, з метою підтримки підприємств харчової промисловості - місцевих товаровиробників щосуботи на площі біля Цирку проводяться ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції.

З керівниками ринків усіх форм власності проведено роботу щодо надання усілякого сприяння товаровиробників, які мають намір здійснювати торгівлю власною продукцією. На більшості крупних ринків розмір знижок для товаровиробників складає до 50 відсотків від загальної вартості послуг ринку.