Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков наполягатиме на перевірці ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» щодо неякісного виконання ремонту автодороги М-05 Київ — Одеса

7 березня 2017 року народний депутат України Максим Поляков заявив, що наполягатиме на перевірці компетентними органами ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» щодо неякісно виконаного ремонту на ділянках автомобільної дороги М-05 Київ — Одеса.
Виконано
Сказано 7 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/polyakovma/posts/1705527139461359?pnref=story
  • https://ua.dorig.net.ua/article/slavom-r-novak-dav-doruchennya-posiliti-robotu-na-pro-nspektovanih-d-lyankah-dor-g-m-05-r-04-r-19
  • Лист народного депутата Максима Полякова від 30 червня 2017 року

Результат

21 березня 2017 року керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак дав доручення посилити роботу на проінспектованих ділянках доріги М-05 Київ — Одеса. За його словами, стан доріг в Київській та Черкаській областях є незадовільним.

В своєму листі від 30 червня 2017 року народний депутат України Максим Поляков повідомив про те, що звертався до Державної аудиторської служби, прем’єр-міністра та ГПУ щодо неякісно виконаного ремонту окремих ділянок автошляху Київ — Одеса.

ВИСНОВОК: депутат в межах своїх повноважень наполягав на проведенні перевірки ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» щодо неякісно виконаного ремонту на ділянках автомобільної дороги М-05 Київ — Одеса.