Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль запевняє, що влада регіону реалізує Указ Президента "Про шефську допомогу"

18 лютого 2016 року в.о. голови Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль заявив, що за кожною територією буде закріплено військову частину, і керівники нестимуть персональну відповідальність за виконання Указу Президента України «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України».
Виконано
Сказано 18 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/30424/za-teritoriyami-oblasti-zakripleno-viyskovi-chastini,-yakim-nadavatimut-shefsku-dopomogu.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/33538/kostyantin-bril-peredav-viyskovim-kljuchi-vid-she-odnogo-vidnovlenogo-kraza.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/35249/kostyantin-bril-vlada-maje-buti-vidkritoju-dlya-vsih.html

Результат

27 лютого 2017 року Костянтин Бриль повідомив, що вагомою є допомога військовим частинам і результати діяльності Фонду оборони. На виконання Указу Президента України «Про шефську допомогу» в 2016 була надана допомога 11 з’єднанням і військовим частинам у грошовому виразі на суму 11,2 мільйона гривень, а також іншим 24 військовим частинам, що розташовані на території області, на суму більше 13 мільйонів гривень. Ці кошти витрачаються на потреби наших захисників. Так, у с. Обільне Мелітопольського району відкрито перше в області мобільне містечко, що складається з двох житлових модулів, розрахованих на 32 місця кожен. За підтримки Фонду збудовано лазню на території частини 3029, проведено ремонтні роботи близько 30 одиниць автотранспорту військових частин та багато іншого.