Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь обіцяє знайти для правоохоронних органів компромат на Анатолія Коптюка

4 березня 2017 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв дати доручення своїм юристам знайти компромат на Анатолія Коптюка, фірма якого відмиває гроші на будівництві доріг (відео:-12:49). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 4 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.guz/videos/1778570882168669/
  • http://bug.org.ua/news/volodymyr/novovolynska-kompaniya-koptyuka-vidremontuvala-dorohu-v-dvori-volodymyra-volynskoho-po-susidsky-teper-asfalt-mozhna-znimaty-rukamy-113985/
  • Лист Ігоря Гузя від 13 червня 2017 року №01-539/06/17
  • Лист прокурору Волинської області та начальнику ГУ НП в Волинській області від 14 червня 2017 року

Результат

В своєму листі від 13 червня 2017 року №01-539/06/17 Ігор Гузь повідомив про направлені ним звернення прокурору Волинської області Максиму Киричуку та начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області Петру Шпизі щодо з проханням відреагувати на неякісний ремонт під'їзної дороги до будинку по вулиці Поліської Січі, 21 у місті Володимир-Волинський. Ремонт був проведений «Малим підприємством «Сантехмонтаж» (м. Нововолинськ, керівник – Коптюк Анатолій Васильович).

ВИСНОВОК: депутат звернувся до правоохоронних органів Волинської області з проханням провести перевірку неякісного ремонту дороги, проведеного підприємством Анатолія Коптюка.