Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман пообіцяв, що у 2018 році перша черга лікарні «Охматдит» буде приймати пацієнтів

28 грудня 2017 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що у 2018 році перша черга лікарні «Охматдит» буде приймати пацієнтів.
Виконано
Сказано 28 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/persha-cherga-ohmatditu-prijmatime-paciyentiv-vzhe-u-2018-roci-volodimir-grojsman
  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/glava-uryadu-vidvidav-novij-korpus-stolichnoyi-dityachoyi-likarni-ohmatdit-zaklad-prijmaye-paciyentiv

Результат

Нагадаємо, 13 грудня 2017 року Кабмін схвалив рішення про введення в експлуатацію першої черги оновленого комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» і повноцінний запуск лікарні. Глава уряду подякував всім, хто долучився до виконання всіх робіт і дав доручення МОЗ забезпечити все, аби за «два-три місяці» лікарня приймала перших пацієнтів.

В січні – квітні 2018 року було встановлено обладнання, змонтовано лінійний прискорювач та комп’ютерний томограф.

Станом на початок травня 2018 року перший пусковий комплекс Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» повністю оснащений і приймає пацієнтів з надскладними діагнозами. Приймати пацієнтів готові відділення променевої терапії, відділення магніто-резонансної діагностики, відділення ультразвукової діагностики, центр служби крові, референс-центр з клінічної лабораторної діагностики та метрології.