Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Валентиров пообіцяв проводити виїзні медогляди населення свого виборчого округу

23 лютого 2017 року народний депутат України Сергій Валентиров пообіцяв проводити виїзні медичні огляди населення в рамках соціального проекту «Здоровий округ 81». «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 23 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valentyrov/posts/1814202822163026
  • https://narodna-pravda.ua/2017/11/14/telemedytsyna-jde-v-selo-verhovna-rada-pryjnyala-zakon-pro-silsku-medytsynu-2/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15652
  • Лист народного депутата Сергія Валентирова від 16 листопада 2017 року

Результат

Восени Верховна Рада ухвалила проект закону №7117 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості». Новим законом передбачається, що держава сприятиме розвитку лікувальних закладів усіх форм власності, удосконаленню мережі закладів охорони здоров’я та матеріально-технічної бази таких закладів, проведенню у сільській місцевості періодичних виїзних прийомів лікарів-спеціалістів. Депутат голосував за вказаний законопроект.

У відповідь на наш запит в листопаді Сергій Валентиров повідомив, що в поточному році в рамках соціального проекту "Здоровий округ" лікарі провели медогляди в таких селах: Надеждєно, Дунаївка, Ботієво Приазовського району та Тимошівка Михайлівського. У кожному з вказаних населених пунктів прийом проводили висококваліфіковані медичні спеціалісти – педіатр, невропатолог, терапевт-гастроентеролог, кардіолог. Окрім огляду та консультацій, люди отримували направлення на ультразвукове обстеження, яке відразу проводилося на місці. На кожній з територій лікарі провели огляд більш ніж 100 чоловік.