Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Підвищити посадові оклади військовослужбовцям на 55%

Міністр оборони Михайло Єжель повідомив, що Уряд України найближчим часом має намір підвищити посадові оклади військовослужбовцям на 55%. "Планується урядом прийняти рішення відносно збільшення посадових окладів військовослужбовців на 55%, тобто вийти на рівень грошового забезпечення зарплати державних службовців. Це питання вирішується і найближчим часом його буде винесено на засідання уряду", - сказав Єжель.
Не виконано
Сказано 5 жовтня 2011 р.

Джерело

  • http://www.rbc.ua/rus/newsline/show/kabmin-nameren-v-blizhayshee-vremya-povysit-dolzhnostnye-05102011111000
  • http://regionews.com.ua/node/29468
  • http://wartime.org.ua/733-groshove-utrimannya-vyskovosluzhbovcv-ukrayin-v-2012-mu-roc-zroste-prote-zamst-obcyanogo-zblshennya-posadovih-okladv-yim-pdnmut-premyi.html

Результат

Міністерство оборони України направило до Мінфіну пропозиції щодо збільшення грошового утримання військовослужбовців. Проте плановане підвищення - зовсім не те, про що говорило вище військове керівництво країни. Згідно з документом, мова йде про підвищення розмірів щомісячного преміювання військовослужбовців. Фактичне збільшення грошового утримання військових складе в підсумку 30% від посадового окладу у офіцерів і 25% - у інших категорій.