Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мусій пообіцяв, що буде організовано всеукраїнський загальнонаціональний страйк, якщо вимоги Національної лікарської ради України не виконають

15 лютого 2017 року народний депутат України Олег Мусій пообіцяв, що буде організовано всеукраїнський загальнонаціональний страйк, якщо вимоги Національної лікарської ради України не виконають. За словами Мусія, НЛР виступає проти рішень уряду щодо мінімальної зарплати та здешевлення ліків, гальмування реформ через квотний принцип формування Кабміну, торгівлі з окупантами тощо (відео: 21:00). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 15 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=QqAW80tr3gI

Результат

Станом на 26 жовтня 2017 року Кабімн так і не виконав вимоги Національної лікарської ради України, яка виступала проти рішень уряду щодо мінімальної зарплати та здешевлення ліків, гальмування реформ через квотний принцип формування Кабміну, торгівлі з окупантами тощо. Поряд з цим, Олег Мусій так і не організував всеукраїнський загальнонаціональний страйк.