Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ільюк пообіцяв не допустити перенесення нового кладовища в Миколаєві до центральної частини міста

14 лютого 2017 року народний депутат України Артем Ільюк пообіцяв не допустити перенесення нового кладовища в Миколаєві до центральної частини міста. Зокрема, мова йде про намір зробити нове кладовище в Корабельному районі міста (відео 9:56 -11:06).
Архів
Сказано 14 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=oRUGUzd-D2Q&feature=youtu.be
  • http://nikvesti.com/news/photoreportage/104602
  • http://korabelov.info/2017/03/35462
  • 2
  • 1

Результат

18 березня 2017 року у Миколаєві проходили громадські слухання щодо плану території мікрорайону «Богоявленський» у Корабельному районі. На порядку денному було також питання розташування зони кладовища на вільній від забудови території. Розглядалось 4 варіанти використання цієї території:в тому числі сюди входить варіант поєднання невеликої промислової зони та кладовища.

13 грудня 2017 року з листа Миколаївської міської ради стало відомо, що в поточному році рішення щодо перенесення нового кладовища в м.Миколаєві до центральної частини міста (у корабельному районі) не приймалося. Вимоги народного депутата України Ільюка А.О щодо недопущення перенесення нового кладовища в м.Миколаєві не звертався.

Станом на 12 грудня 2018 року стало відомо, що до Миколаївської міської ради народний депутат України Ільюк А.О. з вимогою про недопущення в перенесенні нового кладовища не звертався та рішення по порушеному питанню в міськраді не виносилося.

Таким чином, дана обіцянка переноситься в розділ "архів" тому, що обіцянка втрачає актуальність питання дослідження.