Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович запевнив, що пасажирські перевезення здійснюватимуть ті підприємства, які встановлять на транспортних засобах GPS-трекери

14 лютого 2017 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович запевнив, що нові договори на право здійснення пасажирських перевезень міська влада укладатиме виключно з тими підприємствами, які встановлять на транспортних засобах ефективні системи контролю – GPS-трекери. Варто зазначити, що у 2017 році добігає кінця термін дії угод на право здійснення пасажирських перевезень у Кропивницькому.
Виконано
Сказано 14 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://www.kr-rada.gov.ua/news/u-kropivnitskomu-vikonkom-vidpraviv-na-doopratsyuvannya-proekti-rishen-shodo-pidvishennya-tarifiv-na-proyizd-u-gromadskomu-transporti.html
  • Лист начальника управління В. Житника
  • Лист секретаря міської ради А. Табалов

Результат

Станом на 5 квітня 2019 року за інформацією наданою Кропивницькою МР, договори на перевезення пасажирів не укладались з підприємствами що не мають на транспортних засобах системи контролю GPS трекерів.

За інформацією міської ради від 19 травня 2020 року організатор пасажирських перевезень укладає договори тільки з тими підприємствами, що мають на транспортних засобах системи контролю – GPS-трекерів.