Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Парасюк запевнив, що в разі віялових вимкнень електроенергії, учасники блокади візьмуть під контроль енергозабезпечувальні підприємства

13 лютого 2017 року народний депутат Володимир Парасюк запевнив, що в разі віялових вимкнень електроенергії учасники блокади візьмуть під контроль енергозабезпечувальні підприємства. Нагадаємо, на Донбасі перекриті три залізничні вітки, що призвело до зупинки постачання антрацитового вугілля, на якому працює половина українських ТЕС. СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 13 лютого 2017 р.

Джерело

  • http://ukr.lb.ua/news/2017/02/13/358554_parasyuk_prigroziv_zahoplennyam_tets.html
  • http://znaj.ua/news/politics/100139/vsi-dorogi-na-donbas-vstigli-perekriti-protyagom-godini.html

Результат

15 березня 2017 року, на 59 день блокади, Рада національної безпеки й оборони України ухвалила рішення тимчасово припинити переміщення вантажів через лінію розмежування в зоні збройного конфлікту на сході України.

ВИСНОВОК: У зв'язку з тим, що до прийняття рішення РНБО, віялових вимкнень електроенергії не було, обіцянку перенесено у розділ «Архівні обіцянки».