Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Тимошенко обіцяє виділити кошти на облагородження території Коломийської школи №6

15 лютого 2017 року народний депутат України Юрій Тимошенко пообіцяв облагородити територію Коломийської школи №6 (відео:03:30). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 15 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ljQrooeYDkI
  • Лист Коломийської ЗОШ від 15 лютого 2018 року
  • Лист міського голови Коломийської міської ради від 21 березня 2018 року
  • Лист народного депутата від 8 листопада 2018 року

Результат

16 листопада для уточнення статусу обіцянки ми направили запит народному депутату.

Відповідь ми не отримали, тому перенаправили останній до Коломийської школи №6. Згідно наданого директором школи листа стало відомо, що коштів з бюджету Коломийської міської ради, Івано-Франківської обласної ради та від народного депутата Юрія Тимошенка не надходило.

Пізніше, нами було направлено запит до Коломийської міської ради, оскільки саме вона являється розпорядником коштів навчального закладу, який не має власної бухгалтерії. У відповідь міський голова Ігор Слюзар повідомив, що в період з лютого 2017 року по теперішній час роботи з благоустрою Коломийської школи №6 не проводились. Обіцянку вважаємо невиконаною, оскільки нардеп не надав фінансування школі для проведення облагородження її території.

Однак, у листопаді 2018 року депутат повідомив, що відносно даної ним обіцянки чекає на прийняття рішення Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів. Цей пункт – одна позиція із загального списку заявок на виділення коштів (в сумі вже понад 35 мільйонів гривень). Враховуючи вищесказане, обіцянку переводимо в статус "у процесі виконання" та очікуємо на виділення фінансування.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання