Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь обіцяє сприяти проведенню ремонту об'їзної дороги у Володимирі-Волинському

7 лютого 2017 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв сприяти проведенню ремонту об'їзної дороги у Володимирі-Волинському через село Зимне (відео:-8:06). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 7 лютого 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.guz/videos/vb.100000473225561/1744755808883510/?type=2&theater
  • http://bug.org.ua/news/volodymyr/dvi-objizdni-dorohy-ta-dvi-vulytsi-rehionalnoho-znachennya-u-volodymyri-volynskomu-zaplanuvaly-vidremontuvaty-u-2018-rotsi-188744/
  • Лист народного депутата Ігоря Гузя від 1 грудня 2017 року
  • Звернення депутата міністру інфраструктури в листопаді 2016 року
  • http://bug.org.ua/news/volodymyr/povidomyly-koly-dobuduiut-ob-iznu-dorohu-ustyluha-ta-trasu-na-novovolyns-k-330334/

Результат

На початку жовтня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що продовжує працювати над розробленням проекту виведення об’їздної дороги з меж міста (з напрямку Луцька до траси на Нововолинськ). Тобто, зробити нову дорогу перед цукровим заводом і з’єднати з наявною об’їзною, тим самим розвантажити вулицю Зимнівську.

У відповідь на наш запит в грудні депутат повідомив про направлене ще до дати обіцянки звернення міністру інфраструктури Володимиру Омеляну. Вартість будівництва об'їзної дороги у Володимирі-Волинському оцінюють в розмірі 1 млрд грн. В майбутньому Гузь обіцяє піднімати вказане питання на всіх рівнях.

Враховуючи активність Ігоря Гузя спрямовану на реалізацію обіцянки, зобов'язання отримує статус "виконано".