Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Курило пообіцяв сприяти модернізації навчальних закладів в окрузі

23 січня 2017 року народний депутат Віталій Курило пообіцяв сприяти модернізації навчальних закладів в окрузі (відео:13:50). СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 23 січня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ot73-q92oVo&feature=youtu.be
  • http://lugansk.solydarnist.org/?p=10557&lang=ru
  • https://www.oporaua.org/news/vybory/vybory-prezidenta/vybory-prezidenta-2019/45845-luhanshchyna-dvoie-nardepiv-protiahom-oseni-4-razy-imovirno-vykorystovuvaly-biudzhetni-koshty-dlia-piaru
  • https://rada.oporaua.org/kontakty-pryimalen-fraktsii-partii/115-mapa-okruhu/luhanska-oblast/okruh-113
  • https://nduvanska-gromada.gov.ua/news/1550839648/
  • http://ndar.loga.gov.ua/oda/press/news/zvit_narodnogo_deputata_ukrayini_vitaliya_kurilo

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", через те,що нардеп, публікуючи свої звіти про депутатську діяльнсть за період каденції 8 скликання нічого конкретного жодного разу не вказав. Не було відомостей про реконструкцію, ремонтування навчальних закладів 113 округу, або інформації про залучення відповідних коштів. В медія 2 рази Курило висвітлив інформацію щодо субвенції та ремонту спортивної зали. Також депутат не звертався із депутатськими запитами до органів влади щодо сприяння проблемних питанням на окрузі.

Наприкінці жовтня 2018 року на своїй сторінці у Facebook Віталій Курило поділився публікацією групи «Солідарність Луганщини»:«У с. Мілуватка, Сватівського р-н за сприяння народного депутата України Курила Віталія Семеновича була виділена субвенція у розмірі 700 тисяч гривень, на капітальний ремонт покрівлі Мілуватської ЗОШ I-III ст.»

В листопаді 2017 року Віталій Семенович розповів, що вже завершився ремонт спортивної зали у ЗОШ №2 смт Білокуракине, в Покровській школі замінили вікна та в ряді шкіл Сватівського району провели ремонти: «Затримки є в Старобільському районі, але будівельники нас запевнили, що до кінця року усі роботи будуть завершені, адже кошти виділяються до кінця 2017 року.