Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Батенко пообіцяв встановити світлофор у селі Плугів Золочівського району у 2017 році

23 січня 2017 року народний депутат Тарас Батенко пообіцяв встановити світлофор у селі Плугів Золочівського району у цьому році (відео:03:03). Зазначимо, що ще 4 листопада 2016 року з відповідним запитом депутат звернувся до міністра інфраструктури Володимира Омеляна. 1 грудня 2016 року в міністерстві депутату повідомили, що встановлення світлофора в селі Плугів є неможливим через невідповідність техніко-економічним обгрунтуванням.
Архів
Сказано 23 січня 2017 р.

Джерело

  • http://zolochiv.net/interv-yu-iz-tarasom-batenkom-pro-aktualne-ta-vazhlive/
  • file:///C:/Users/user28/Downloads/10_1122_01_D_C_VDP.PDF
  • лист адміністрації
  • http://zolochiv.net/zavdaku-t-batenku-zroblyat-osvitlennya-troh-selah-zolochivskogo-rayonu/
  • Лист від народного депутата Тараса Батенка
  • Лист від народного депутата Тараса Батенка

Результат

Відповідно до листа першого заступника голови Золочівської районної державної адміністрації І. Нижника, від 18 квітня 2017 року, з'ясовано, що у селі Плугів не встановлено світлофор, та повідомив, що відповідних робіт не передбачено у 2017 році.

25 травня 2017 року народний депутат Тарас Батенко з трибуни парламенту депутатським запитом озвучив проблему щодо обладнання світлофорами та належним освітленням пішохідних переходів на швидкісних автомагістралях Львівщини. На прохання нардепа, виділено 900 тис грн додатково на дорогу, облаштування освітлення у населених пунктах Пустомитівського та Золочівського району.

31 травня 2018 року Підлипецька сільська рада у телефонній розмові повідомила, що протягом 2017 року в селі Плугів світлофор не встановлювався. Таким чином депутат не виконав свою обіцянку.

Того ж дня, після опублікування матеріалу про невиконану обіцянку, від помічника депутата Батенка надійшов лист з проханням змінити статус обіцянки, аргументуючи це тим, що чиновники не дали дозволу на його встановлення. В листі були прикріплені скан-копії відповіді міністерства інфраструктури від 1 грудня 2016 року з позначкою прийому листа депутатом 16 грудня того ж року.

Таким чином, обіцянка переміщується в категорію "архів",