Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков планує реконструювати басейн у Бабанському дитячому садку

21 січня 2017 року народний депутат України Максим Поляков заявив, що планує реконструювати басейн у Бабанському дитячому садку, та забезпечити дітей усім необхідним спортивним інвентарем. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 21 січня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/polyakovma/posts/1646857745328299?pnref=story
  • http://vycherpno.ck.ua/nardep-vid-cherkashhini-maksim-polyakov-rozpoviv-yakimi-konkretnimi-rechami-zajmayetsya-v-parlamenti/
  • Лист народного депутата Максима Полякова від 24 січня 2018 року
  • лист

Результат

В березні Максим Поляков повідомив, що зараз працює на тим, щоб відремонтувати басейн у Бабанському дошкільному виховному закладі.

У відповідь на наш запит в січні депутат повідомив, що у поточному році план по реконструкції вказаного об'єкту не було реалізовано у зв'язку з рядом причин. Залучивши спеціалістів, що оцінили реальний стан каналізаційної системи, а також стан проектно-кошторисної документації, було прийнято рішення щодо першочергової її реконструкції, а вже потім влаштування басейну в 2018-2019 роках. Щодо спортивного інвентаря – діти дитячого садочку ним забезпечені.

На початку грудня ми направили запит народному депутату.

У відповідь на запит Максим Поляков повідомив, що гроші з бюджету на 2018 рік виділені, в тому числі і на капітальний ремонт дошкільного навчального закладу "Ягідка". Для уточнення плану роботи ми відправимо запит адміністрації ДНЗ "Ягідка".

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання