Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лозовой пообіцяв змусити Бабата взяти на утримання сина померлого Артвінського

16 січня 2017 року народний депутат України Андрій Лозовой пообіцяв добитися, щоб Олександр Бабат взяв на утримання сина померлого Андрія Артвінського (відео: 03:03). Зазначимо, що Бабата звинувачують у приховуванні тіла Артвінського, який працював на будівництві у першого, де, ймовірно, отримав смертельну травму. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 16 січня 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/P1Ox_E6r_WQ
  • http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/64413380
  • http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/64726331
  • лист_від Рівенська Прокуратура
  • http://charivne.info/news/28189-sprava-babata-zhyve-deputata-sudytymut-vIdeo

Результат

1 лютого 2017 року Рівненський міський суд виніс ухвалу про відмову у задоволенні клопотання про обрання міри запобіжного заходу у виді домашнього арешту для Олександра Бабата за браком доказів щодо причетності підозрюваного до приховування тіла загиблого Андрія Артвінського.

14 лютого 2017 року Апеляційний суд Рівненської області залишив ухвалу суду попередньої інстанції без змін.

Станом на 14 червня 2017 року досудове розслідування у справі про загибель Андрія Артвінського триває.

Станом на кінець каденції з відкритих джерел неможливо визначити виконання цієї обіцянки, тому вона переноситься до категорії "архів".

Також зазначимо що станом на 28 липня 2020 року справа Олександра Бабата досі не закрита, планується судове засідання у його справі. Та на цей час Лозовий вже не є народним депутатом. Оскільки доля Олександра Бабата досі не відома, а Лозовий більше не народний депутат, обіцянка лишається в категорії "не виконано".